Τηλ. παραγγελίες στο 210-2759740, 11:00-15:00

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΣΤΟΛΗΣ;

Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται ως εξής:

ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αντικαταβολή

Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5€.

Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς είναι είναι 5€, όπου συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αντικαταβολής .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πολιτική χρεώσεων του καταστήματος σε ό, τι αφορά τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής  δύναται οι χρεώσεις να τροποποιηθούν ανάλογα με την χρονική περίοδο ( εκπτώσεις ή μη )

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν που επιθυμείτε μέσω τηλεφώνου καλώντας μας στο τηλέφωνο  210 -2759740 11:00 με 15:00 καθημερινά.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Λ. Ηρακλείου 282 στη Νέα Ιωνία, εντός 3 εργάσιμων ημερών (και Σαββάτου). Προσοχή! Μετά το πέρας των 3 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Η παραλαβή μπορεί να γίνει και από το κατάστημα και έτσι κερδίζετε τα έξοδα μεταφοράς, αρκεί να έρθετε να το παραλάβετε εντός 3 εργάσιμων ημερών (και Σαββάτου) από τη παραγγελία στη διεύθυνση του καταστήματος στη Λ. Ηρακλείου 282 Νέα Ιωνία .

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για τη διευκόλυνση της παραλαβής θα ήταν καλό να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

TIP: Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία στο σπίτι σας, σάς συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση της εργασίας σας ως διεύθυνση της αποστολής του δέματος, καθώς η παραγγελία, όπως αναφέραμε μπορεί να παραδοθεί από τις 9:00 έως τις 17:00, ώρες που πιθανότατα θα εργάζεστε.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2759740, 11:00-15:00 καθημερινά.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας(εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί θα έχετε την παραγγελία σας σε 1 με 4 εργάσιμες ημέρες. Για τις δυσπρόσιτες περιοχές χρειαζόμαστε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ Ή ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

  • ΔΙΟΡΘΩΣΗ εάν θέλετε να αλλάξετε άμεσα κάτι στα προϊόντα που ήδη έχετε παραγγείλει, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2759740.
  • ΑΚΥΡΩΣΗ της παραγγελίας μπορεί να γίνει εφόσον ΔΕΝ έχει ήδη φύγει η παραγγελία σας από το κατάστημά μας  προς παράδοση στο χώρο σας με την εταιρεία Courier στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ;

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε:

  • να μας πάρετε τηλέφωνο στο 210-2759740
  • να στείλετε inbox στο facebook Thesis-Styling mods ή με e-mail στη διεύθυνση info@styling-mods.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

  • Αντικαταβολή, με χρέωση 2,5€
  • Παραλαβή από το κατάστημα (μετά από το πέρας 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ;

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο 210-2759740, ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση info@styling-mods.gr την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνετε εσείς εκτός κι αν οφείλεται σε δικό μας λάθος.

Το δέμα μέχρι που να φτάσει σε εμάς είναι σε δική σας ευθύνη για το αν χαθεί ή πάθει οποιαδήποτε ζημιά καθώς επίσης όπως και το προϊόν επιστροφής θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, να μην έχει πλυθεί, ή μεταποιηθεί και να μην έχει υποστεί καμία αλλοίωση).

Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος : Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, τα προϊόντα ελέγχονται για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε εντελώς δωρεάν, αφού πρώτα μας στείλετε-εντός 2 ημερών από την μέρα παραλαβής- με e-mail μια φωτογραφία του ελαττωματικού ή του λάθος προϊόντος.

ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΥ;

Οι αλλαγές ισχύουν μόνο αν γίνονται σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παραλαβής.

  • Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.
  • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται

ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;

Διαδικασία επιστροφών/αλλαγών

  • Αλλαγή με άλλο προϊόν, στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την ίδια υπηρεσία courier ( με δική σας χρέωση ) στο κατάστημά μας, ή μπορείτε να έρθετε οι ίδιοι στο κατάστημά μας: Λ. Ηρακλείου 282 Νέα Ιωνία, Τ.Κ. 14231 Ν. Αττικής Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-2759740.Σε περίπτωση αλλαγής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών στο 210-2759740 για σχετική ενημέρωση. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας, σας στέλνουμε το προϊόν της αλλαγής.
  • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ;

Το κατάστημά μας, λειτουργεί καθημερινά:

ΔΕΥΤΕΡΑ 10:00-16:00

ΤΡΙΤΗ 10:00-15:00, 17:00 -21:00

ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00-16:00

ΠΕΜΠΤΗ 10:00-21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-16:00

Ωστόσο, για καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση το ωράριο αλλαγών είναι 11:00 με 15:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου.

ΝΕΟ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ;

Δυσκολεύεσαι να επιλέξεις δώρο για τις αγαπημένες σου;


Τώρα μπορείς!
Χάρισέ τους σήμερα μία ΔωροΚΑΡΤΑ  με το ποσό που επιθυμείς
κι εκείνες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους 
μέσα σε τρεις μήνες από την ημερομηνία αγοράς της δωροκάρτας!

Κάνε Click ή τηλεφώνησε για να την παραλάβεις ΑΜΕΣΑ από το κατάστημα.

Πληροφορίες:
T:2102759740, info@styling-mods.gr

Όροι χρήσης : www.styling-mods.gr