Τηλ. παραγγελίες στο 210-2759740, 11:00-15:00

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται δεκτή εάν:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. 
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο. 
  • Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
  • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

Επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 210-2759740 εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή για να μπορέσετε να το επιστρέψτε, εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις. Οι αλλαγές για να πραγματοποιηθούν πρέπει να γίνουν μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς ή παραλαβής του προϊόντος.Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνετε εσείς εκτός κι αν οφείλεται σε δικό μας λάθος.

Το δέμα μέχρι που να φτάσει σε εμάς είναι σε δική σας ευθύνη για το αν χαθεί ή πάθει οποιαδήποτε ζημιά καθώς επίσης όπως και το προϊόν επιστροφής θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, να μην έχει πλυθεί, ή μεταποιηθεί και να μην έχει υποστεί καμία αλλοίωση).

Σε περίπτωση, που το προϊόν αντικατάστασης κοστίζει περισσότερο από αυτό που επιστρέφετε θα καταβάλετε στον courier το ποσό της διαφοράς που, έχουμε προηγουμένως διευκρινίσει σε εσάς και εσείς με τη σειρά σας έχετε συμφωνήσει και αποδεχτεί την καταβολή της διαφοράς αυτής.Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωση αντικατάστασης, το ποσό που έχετε καταβάλει πρέπει να καλυφθεί στο ακέραιο με τα νέα προϊόντα που θα επιλέξετε.

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο 210-2759740, ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση info@styling-mods.gr την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος :

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, τα προϊόντα ελέγχονται για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε εντελώς δωρεάν, αφού πρώτα μας στείλετε-εντός 2 ημερών από την μέρα παραλαβής- με e-mail μια φωτογραφία του ελαττωματικού ή του λάθος προϊόντος.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος:

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) ή είναι ελαττωματικό, μπορείτε να επικοινωνήστε με το κατάστημά μας εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στο τηλέφωνο 210-2759740, ώστε να προγραμματιστεί η παραλαβή του λανθασμένου προϊόντος με έξοδα που θα επιβαρύνουν εμάς και να συμφωνηθεί  η παράδοση του σωστού προϊόντος που έχετε παραγγείλει (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

*Στην κατηγορία κολάν δεν γίνονται αλλαγές για λόγους υγιεινής!

Αλλαγές σε περίοδο προσφορών

Aλλαγές ισχύουν μόνο αν γίνονται σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία παραλαβής.

·   Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.

·Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Τα έξοδα αποστολής για την αλλαγή εκπτωτικών προϊόντων επιβαρύνουν τον καταναλωτή!
  • Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών.