Τηλ. παραγγελίες στο 210-2759740, 11:00-15:00

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1978 και την ενασχόλησή μας με το λιανικό εμπόριο ετοίμων ενδυμάτων. Σύντομα, το ενδιαφέρον και οι ιδέες μας στράφηκαν αποκλειστικά στη γυναικεία ένδυση, την οποία και πρεσβεύουμε τα τελευταία 40 έτη.

Με έδρα μας πάντα την Ν. Ιωνία, στο πέρασμα των χρόνων συνεργαστήκαμε με μεγάλες ελληνικές βιοτεχνίες , ακολουθήσαμε τις τάσεις και τις ανάγκες κάθε εποχής και σε συνδυασμό πάντα με την προσωπική μας φαντασία δημιουργήσαμε πρωτότυπες για την εποχή τους εικόνες με βασικό χαρακτηριστικό τους το styling!

Έτσι καθιερώσαμε το styling ως motto, και σήμερα, ακολουθώντας πάντα τα μηνύματα και τις επιθυμίες όλων εσάς που μας στηρίζετε, δημιουργήσαμε αυτή την ηλεκτρονική σελίδα για να μοιραζόμαστε τα νέα trends και τις σύγχρονες τάσεις στη μόδα του ρούχου και του αξεσουάρ.

Πρεσβεύοντας ρούχα νεανικά , που απευθύνονται όμως σε όλες τις ηλικίες , δίνουμε έμφαση στην προσωπικότητα και στο προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας με κύριο μέλημά μας τη διατήρηση της διαχρονικότητας τόσο με τα σωστά πατρόν, όσο και με τη σχέση μεταξύ ποιότητας και αξίας των εμπορευμάτων μας.