Τηλ. παραγγελίες στο 210-2759740, 11:00-15:00

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

Δωρεάν μεταφορικά για τις αγορές άνω των 50 €

Διεθνής οδηγός μεγεθών

Οδηγός Μεγεθών ανά είδος ενδύματος

*Αν οι μετρήσεις σας πέσουν ανάμεσα σε δύο νούμερα, επιλέξτε το μεγαλύτερο.

Οδηγίες πλυσίματος

Κάθε ρούχο θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση για να αντέξει στην καθημερινή φθορά, για αυτό ακολουθούμε και τηρούμε πιστά τις οδηγίες και τα σύμβολα πλυσίματος. Να θυμάστε ότι σε πολλές περιπτώσεις φθοράς δεν ευθύνεται η ποιότητα ενός ρούχου, αλλά η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τους κανόνες φροντίδας και περιποίησης.

Οδηγίες πλυσίματος:

·         Ελέγξτε τις τσέπες σας πριν το πλύσιμο.
Χαρτομάντηλα, κέρματα, στυλό, καραμέλες, τσίχλες, χαρτονομίσματα ακόμα και η ταυτότητά σας: τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έχει θέση στο πλυντήριό σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ελέγξατε όλες τις τσέπες σας πριν από την πλύση.

·         Ξεμπλέξτε τα άπλυτα σας.
Κατεβάστε τα μανίκια και κλείστε φερμουάρ, τσέπες, κτλ. Πλύνετε τα τζιν σας από την ανάποδη για να μην ξεθωριάσουν. Πλύνετε τα ¨ευαίσθητα ρούχα¨ μέσα σε μια μαξιλαροθήκη ή σε μια ειδική “τσάντα πλυσίματος” .

·         Ομαδοποιήστε τα άπλυτα σας ρούχα.
Πρώτος και κύριος κανόνας: πλύνετε τα σκούρα με τα σκούρα και τα ανοιχτόχρωμα με τα ανοιχτόχρωμα. Επίσης ξεχωρίστε τα ρούχα σας ανάλογα με το είδος του υφάσματός τους και την θερμοκρασία πλυσίματος που αναγράφεται στην ετικέτα τους. Πλύνετε τα πολύ λερωμένα ρούχα ξεχωριστά.

·         Μην υπερφορτώνετε το πλυντήριό σας.
Εάν το πλυντήριό σας είναι γεμάτο πέρα από το κανονικό, τα ρούχα δεν θα επιτρέπουν στον κάδο να περιστρέφεται σωστά με αποτέλεσμα να μην καθαρίσουν απόλυτα. Μπορεί επίσης να παραμείνουν υπολείμματα απορρυπαντικού.

·         Υπολείμματα απορρυπαντικού.
Αν τα ρούχα σας έχουν υπολείμματα απορρυπαντικού όταν τα βγάζετε από το πλυντήριο σημαίνει ότι το απορρυπαντικό σας δεν διαλύθηκε σωστά κατά την πλύση, πιθανόν λόγω υπερφόρτωσης του πλυντηρίου ή επειδή χρησιμοποιήσατε μεγαλύτερη δόση απορρυπαντικού από το κανονικό. Ξαναπλύνετε τα ρούχα σας με σκέτο νερό και βάλτε λιγότερα ρούχα στο πλυντήριο.

·         Βγάλτε αμέσως τα πλυμένα ρούχα από το πλυντήριο.
Τα υγρά ρούχα μυρίζουν περίεργα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Μούχλα είναι πιθανό να αναπτυχθεί.